HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Kettecskén itthon

2013.03.14. 16:18 norus

Már negyedik napja vagyunk napközben ketten, Mórral. Nagyon gyorsan telnek a napok, mert szerencsére közel lakunk a céghez, így István hazajön ebédelni, és így pikkpakk el is megy a nap :) Mivel elég ügyesen alszik Mór éjszaka, ezért délelőtt általában fent van. Mesélek neki, vagy éneklek...a hangom olyan amilyen, na de ez van majd megszokja :D Aztán ebédcsinálás, majd ebéd és kis móka apával és jöhet is a délutáni szunyóka jó esetben... Ma elég nyűgös napja van, lehet az idő miatt. Március közepén hóesés...sírok! Na de lehet emiatt is van, hogy nem eszik most rendesen, sokszor kicsit, így délutánra sikerült megfejtenem, hogy valószínűleg azért olyan zaklatott az alvása, mert még éhes marad. Elbóbiskol evés közben, meg bealszik, aztán meg felsír mindig. Remélem ez csak a mai napra lesz így, mert nem vicces! Eddig olyan ügyesen tartotta a négy órákat, kérem vissza :)
Ha pedig nem ilyen béndzsa az idő, mint ma, délutánonként csapunk egy jó nagy kört a környéken. Nekem is jó a séta, mert kimozdulok és ő is imádja. Ahogy babakocsit ér a kis popija már alszik is :) És még legtöbbször hazaérve is ráhúz még a mózesben egy órát. Jó gyerek, na! :D


Mór amúgy nagyon kis ügyes. Szépen emeli a fejét, tiszta kis izmos, meg most már figyel a hangokra, amiket ismer, követ tárgyakat, nagyon kis cuki. Itt voltak anyósék a hétvégén, és mikor nála volt, de az apja hangját meghallotta, csak úgy forgatta a fejét a hang irányába :) Szóval tuti jól hall :P

Ja és most már imád fürdeni! Persze az öltöztetés még mindig nem a kedvence, azt rendszerint végigüvölti, gondolom azért mert fürdés után eszik és éhes, de mikor vízre száll az apjával már egy hang nélkül pancsol, nagyon kis drága, ahogy wellnessel :) És igen, szigorúan apa-fia program a fürdés, én csak asszisztálok és az utált részeket megcsinálom, mint pelenkázás, öltöztetés,,,na ja anyát kell majd utálni érte :DDD Látni kéne, ahogy beszélgetnek fürdés közben, tiszta harmónia!


Jövő héten vár rá a csípőszűrés. A doktornő és a  védőnő azt mondják, hogy kicsit mintha le lenne tapadva a bal csípője, így most tornáztatjuk, aztán meglátjuk mit mondanak az intézetben. Valamint majd hallásvizsgálatra is el kell menni. remélem azt össze tudom majd kapcsolni a hat hetes kontrollommal. Az is mindjárt itt van. te jó ég, repül az idő :)

Ma veszünk neki játszószőnyeget is, hátha elbeszélget az állatokkal, ami lelóg róla, meg rendeltünk etetőszéket, amit majd még később fog használni, de addig elfér a kis házban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr705134838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása