HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Napirend

2013.04.13. 11:12 norus

Kezd alakulni. Mór reggel 8-fél 9-ig alszik, akkor eszik és 11-12 óra magasságában eszik újra. Addig játszunk, éneklek neki, vagy mesét olvasok. Közben persze főzőcskézek, mert István jár haza ebédelni. Mostanában, úgy három napja beiktat még egy fél órás pihit délelőttre. Lehet kifárad a sok beszélgetésben, vagy tavaszi fáradtság van rajta :D De akkor is éber, csak bóbiskol. Aztán jön a délutáni szieszta, ami eltart általában négyig. Most, hogy jó idő van, a kertben teszi. Gondolkoztam ezen hogyan kéne, de ha jön a nyári meleg, ha egyszer jön...akkor nem akarok majd a déli melegben bandukolni vele, így délután a kertben alszik, jövő hónapban úgyis szerelik a kitekerhetős napellenzőt. Aztán ha felkel eszik, megyünk apa elé és hárman sétálunk egy nagyot. Az új sétahely a Rákos-patak. Futók, kutyások vannak ott, teljesen baráti. Futni is odamegyek, mert így egy óra alatt megvan az edzés, ha meg a Szigetre megyek még kell egy 20 perc oda is, vissza is. Jó lesz ez így.
Na szóval, a séta közben van, hogy boltolunk, aztán itthon még játék, meg mi vacsizunk, aztán 8 óra körül fürdik. Ilyenkor szigorúan komolyzenét hallgatunk, legtöbbször a 3 tenort, mert gyönyörűen énekelnek :) És én imádom, na de ki nem??? Meg ilyen jellegű fejlesztése is legyen a gyereknek. :) Fürdés után eszik és 9-kor megy aludni. Mostanában heti egyszer kb végig alussza az éjszakát, ilyenkor 5-negyed 6 körül kel. Reméljük egyre többször fogja :) Amúgy még felkel egyszer, olyan fél 4-4 óra magasságában.

Szóval ilyen a napja:

8-fél 9: kelés, reggeli

Játék

11-11:30: ebéd

Alvás

16:00: uzsi

Séta

20:00: fürdés, vacsi

21:00: alvás

Van, hogy délelőtt még kér előebédet, de ez  csak akkor van, ha nem reggelizik rendesen :) Amúgy még továbbra is irtó jó baba, megvárja míg tornázok és csak utána kel fel, és ilyenek, szóval szavam sincs. Viszont ha éhes, akkor jaj nekünk, mert rettenetes ordításba kezd. Szóval nálunk nincs ilyen mosolyogva ébredés és hasonlók, mert akkor ébred, ha éhes, és akkor, mint mondtam, ordít :D De a szomszádoknak még így sincs okuk a panaszra, mert nem nagyon hallják. Maradjon is így. Kopp. kopp :)

A jó idő beálltával meg sokat leszünk a kertben, kap majd felfújhatós medit pancsolni :) Meg gyűlnek a nyári hétvégi tervek. Júniusban wellnesselni megyünk Mátraszentimrére, találtunk bababarát hotelt, jó kis erdei túraútvonalakkal, amik babakocsival is megtehetőek. Meg Augusztus végén Villány. Közben még lehet Badacsony, meg egy hét Balcsi :) Ja és május közepén el akarjuk kezdeni a babaúszást is, ezt nagyon szeretném. Ismerkedjen a vízzel, úgyis szereti és szeretném, ha lenne vízbiztonsága, meg tanulná ezt a közeget is :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr855220716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása