HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Ez+az

2013.12.17. 21:32 norus

István finoman jelezte, hogy régen írtam, így most pótolom mulasztásom :)

Sok fontos dolog történt. Az első Mikulás ünnepség, vízalatti felvételek úszáson, mászás, pohárból ivás, az első fogkefe, babysitter, sok-sok minden. Na, de szépen sorjában...

December 6-a reggel megnéztük az előző este az ablakba gondosan elhelyezett csizmát és volt is benne egy szépséges csokimikulás. Mórt ez kb addig érdekelte, míg lehajította, de nem baj, mert a szokás a fontos és úgyis István áldozta fel magát, ő ette meg :) Nekünk viszont nagyon jó volt megélni, és még milyen jó volt, immáron részt venni a céges Mikulás ünnepségen. Mór nagyon jól elvolt, pogácsát evett, nézelődött, a Mikulás ölébe is beült és nem is ijedt meg tőle, csak nézte, hogy hát te meg ki vagy, és hogy nézel ki? :D Édes volt nagyon. Pedig már fáradt is, mert úszásról jöttünk, ahol készítettek vízalatti felvételeket. Már nagyon kíváncsiak voltunk, mit csinál olyankor :) Olyan kis ügyes, meg se kottyan neki :) Jó, hogy annak idején elkezdtünk járni, nagy biztonsággal bukik a víz alá és mivel a búvárreflexe valszeg már nincs meg, így a vezényszóra vesz levegőt és tartja vissza :)

Mikor a Mikulás ünnepségen voltunk, már tudott mászni, de inkább még kúszott, az egyszerűbb volt biztos, de most már határozottan mászik és jól meg is nyugodtam, mert a mászás kell a logikai, rajzkészséghez, egyensúlyhoz, tanuláshoz, szóval nagy az öröm :) És ezen a napon próbáltam neki pohárból vizet adni. Nagyon ügyesen, szépen kortyolta, már igazi nagyfiú :))) Szóval történnek a dolgok szélvész sebességgel, hisz már az első fogkeféje is megvan, és tetszik neki, ahogy mosogatjuk neki este. A fogorvos tanácsára, még csak szárazon, hogy hadd szokja először, ráérünk még a fogkrémmel, úgyse tud még vele mit kezdeni, nem tudja mire való. Meg amennyi kajamaradék van a foga közt... Nagy szívfájdalmunkra továbbra sem nagyon akar enni, csak tejet, meg kiflit, kölesgolyót :(((( Már mindent bevetettünk, de nem. Az étvágya jó, csak nem arra, amire én szeretném. Lehet érettségizni is tápszerrel megy? Könnyen meglehet :( A hasonlócipőben járó ismerősök nem biztatnak, annyit mondtak, hogy talán ha közösségbe kerül majd elkezd enni. Az még majd egy év :( Ez van.

Viszont januártól babysitterünk lesz, jejeje :) Petra ajánlotta azt a lányt, aki hozzájuk is járt, így meg is beszéltünk vele egy találkát. Pont ma volt itt. Nagyon kedves, aranyos, Mórnak is szimpi volt, vigyorgott rá ezerrel, szerintünk nem lesz gond. Végül is estére kell nekünk, mert szeretnénk néha kimozdulni, de nem akarom mindig tesómat kérni. Meg lehet majd, ha Mór bölcsis lesz és esetleg elkap valamit, akkor olykor őt is hívhatjuk, hogy ne legyen oda az összes szabink. Persze ez csak akkor áll, ha Mór majd betegen elfogad mást is. Nem tudjuk mennyire lesz anyás/apás akkor. Meglátjuk.


Zajlanak az eseménye, várjuk nagyon a karácsonyt, remélem tetszeni fognak neki a fények. Addig még beszerzünk egy kis angyal csengőt, majd arra jöhet be :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr315697184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása