HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

BKV, zenélő forgó...

2013.05.24. 21:31 norus


István mikor ma hazajött, hozott egy csomagértesítőt, jeeeee! Megjött a rendelt elemes zenélő forgó Mór ágya fölé gyereknapra :D Imádja és manuális volt eddig, amit kb 40 percig kellett neki huzigálni fél percenként... Jó móka volt...de elég is! De most olyan van, ami folyamatosan zenél, 18 zene van rajta, az váltakozik és Debussy zongorajáték, meg mindenféle csudiklassz altató :) Nagyon kafa, és imádja! :D Világít is, ha kell, meg majd ha nagyobb lesz, leszerelhető a kar róla és mint kis "magnót" tudja magával vinni :) Minden pénzt megér :P

Újra a régi és imádja a fürdést :)Nagyon kis cuki, ahogy pancsol, kis nyugodt megint. Vasárnap megyünk úszni, most Pünkösd miatt nem volt. Várom nagyon :) Bár valszeg csak az apja megy be vele, mert nekem megjött, elég hamar, azt hittem később fog... Nem tudom mi lesz a tejjel, mert napok óta egyre kevesebb van, lehet emiatt... Lehet elapad így?
Ma először tömegközlekedtünk Mórral :) El is aludt a 105-ös buszon :) Segítettek leszállni, meg felszállni, szóval minden okés volt. Örülök, mert így tudunk mászkálni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr575316852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása