HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Őssejt kérdés...

2013.01.09. 11:08 norus

Nagzon sokat gondolkodtam ezen, olvastam is rengeteget erről a lehetőségről. Sokak szerint nagyon érdemes, van aki szerint még gyerekcipőben jár. Nem lesz sokkal okosabb az ember az internet alapján, de mindig egy fórumon olvasott hozzászólás csengett a fülemben, hogy simán kifizetünk 100ezret egy babkocsiért, akkor ez már igazán bele kérne férjen, mert talán nagyobb biztonságot nyújt hosszútávon... Így a szonográfushoz és az orvosomhoz fordultam, hogy nekik mi a véleményük. A szonográfus azt mondta, hogy amennyiben ezt két éve kérdeztem volna, akkor nem javasolja, mert nagyon egy helyben topogott még és nem látták értelmét. De az elmúlt két évben olyan fejlődésen ment keresztül és olyan nagy lépések történtek, ami miatt most minden további nélkül ajánlja és ő is levetetné a gyermekénél, ha most születne. Ez már pozitív volt, aztán találkoztam a dokimmal és kb ugyanezt mondta, hogy már sok mindenre jó és persze nem minden gyógyítható vele, de egy jó lehetőség, ha módunkban áll vetessük le, mert nagy léptekben halad a tudomány ezen része.

Hmmm... Akkor nézzünk szét, hogy merre milyen ajánlatok vannak, miket lehet hallani az intézetekről. Újra olvasásba kezdtem, megvitattuk Istvánnal és mindketten azon voltunk/vagyunk, hogy legyen ablakon kidobott pénz, annak is szánjuk, viszont ha valami szörnyű oknál  fogva használni kellene és nem vetetnék le, sose bocsátanánk meg magunknak. Így kerültünk az egyik céghez, ami elég szimpatikus, kb azon áron mozog, mint többi cég, de nyújtanak egy olyan lehetőséget, hogy amennyiben fel kellene használni az őssejteket egy 185ezer euros támogatást adnak a kezelésre, műtétre, utazásra stb, hogy ne kelljen a családnak a házát eladnia költségek miatt. Valamint először leveszik, bevizsgálják a mintát, és ha elegendő és alkalmas és kérjük, akkor küldik a fizetési papírokat, addig díjtalan. Van egyösszegű, 3 és 12 részre bontott fizetési konstrukciójuk, így már azért tényleg elérhető összegről van szó. Ez szerintem elég korrekt.

Tegnap meg is kaptuk a papírokat és a dobozt, amit vinnünk kell a kórházba magunkkal. Kitöltöttük, ma visszapostázzuk és várjuk a szülést, aminek ez is része lesz :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr655007902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása