HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Mindenféle

2013.09.26. 13:52 norus

Megjártuk Vasvárit, az össznépi családi ünneplés nagyon jól sikerült, jól érezte magát mindenki. Zsümi is elemében volt, ő volt a sztár, mint mindig :)

Voltunk úszni is előtte héten, remekül ment Mórnak, jól érezte magát :) Ügyesen merül, gyakorolja az önmentést is, reméljük rögződnek nála ezek a dolgok és biztonsággal fog vízbe menni majd :)


Kezd anyásodni úgy érzem, van, hogy semmi nem jó, csak ha felveszem és nézelődünk a lakásban, mindig jön utánam a konyhába, ha főzök. Nagyon kis édes, csak kicsit új nekünk, hogy közben méltatlankodik :) De biztos most ilyen korszakba lépett, nem baj az, ha szereti anyát :)
Már csinál olyat, hogy odakúszik hozzám, és az arcát az arcomhoz nyomja, vagy a kis nyálas száját, ezt puszinak könyvelem el, bár inkább olyan, mintha megmosdatna :DDD De azért olyan jóóóó, nem adnám ezeket a nyálas puszikat semmiért :) 

Éjszaka még mindig kel, bár csodával határos módon tegnap csak fél 12kor, majd 5kor kelt, ami már a gigajó, de azért egy 8tól 5ig alvást megszavaznék már neki :) De ez van, majd csak összejön, max ha fősulira megy és kolis lesz alszok én is egyet :D

Amúgy a napok ugyanúgy telnek, megvan a napi rutin, mindennek az ideje, közben újra elkezdtem itthon tornázni, mert mostanában inkább futottam. Na, de most majd terembe fogunk járni, nagyon várom már, jó is kikapcsolódás lesz :)

IMG_2269..JPG

IMG_2267..JPG

IMG_2273..JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr815534648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása