HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Baby shower party

2013.01.12. 11:53 norus

Tegnap volt az utolsó napom a cégnél. Fura volt leadni a laptopom, telóm és végül a belépőkártyám... Örültem, meg nem is, mert azért mégis majd mindent a cégnek köszönhetek, többek között a férjemet, sok barátomat. De már kell is a pihi. Vittem be a csapatomnak sütit, szerencsére ízlett nekik, nem is maradt belőle hála Istennek :)

Este István pedig vacsorázni vitt... És valami irtó jó történt. Most már biztosan állíthatom, hogy a legjobb férj cím Istváné :)
7-re mentünk. Odaérünk a meglepi helyre, ami a Fanyűvő volt, lemegyünk az alsó szintre és minden, azaz minden céges, meg céges ismerős általi barátunk, ismerősünk ott van egy Its a boy lufikkal, konfettikkel feldíszített teremben. Vagy 35-en!!! Nem is hittem a szememnek. Én még ilyen meglepit sose kaptam. István babaváró/búcsúztató vacsorát szervezett nekem és mindenkit meghívott, mindent elintézett, mint megtudtam drága Edo és Bogi segítségével. Kaptam virágot, kis ruhát a csapatomtól, a másik mami kolléganőméktől rugit, Edoéktól bodykat meg thai országból wasabis mogyit, hűtőmágnest, meg társaságtól ajándékutalványt, István rendelt egy hatalmas Pampers pelenka csomag alakú tortát, ami nem Pampers márka volt, hanem a kedvenc szavajárásom volt rajta: Hát ez remek! :) De rajta volt a 3-5kg-ig, meg a baba az anyukával, szóval nagyon szuper volt, tüzijáték minden, de a legfontosabb a sok jókívánság és szurkolás :) Tesóm is eljött, még azok is, akik nemrég szültek, csak a nagyikra bízták a babákat, szóval életem legszebb ajándékát kaptam :) Szóhoz se jutottam, el is pityeredtem. Nagyon örültem és igazán meglepett. Próbáltam mindenkivel beszélgetni kicsit. Olyan jó volt látni ezt a sok-sok különböző, mégis számomra nagyon kedves embert egy helyen. Mondták, hogy István december óta szervezi, hetente küldte a maileket az instrukciókkal, szóval igazán tutira ment, de az is volt minden. Nagyon jólesett és meghatott, hogy eljöttek, hogy mindenki gratulált, Életem egyik legjobb estéje volt, jó tudni, hogy ők vesznek körül :)

Baby shower..jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr965013718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2013.01.16. 13:46:03

Tenyleg remek ferjed van Nori:) es nem sokara ez a remek ferj remek apuka is lesz:)
Nekem ez a baby shower kimaradt:( de szerintem nagyon jo, kis szokas;)
süti beállítások módosítása