HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Misimók 3 hónapos :)

2013.05.10. 20:57 norus

Nagyon szalad az idő, még csak most született, egészen élénken él még bennem, már amennyire emlékszem, mert azért jócskán estek ki dolgok :P És már tiszta nagyfiú. Olyan kis édes, úgy szeretjük. Ma pedikűrösnél voltam, de végig ő járt a fejemben, hogy nem vagyok mellette, mit csinálhat, fura érzés ez azért, hogy ennyire itt van minden gondolatban... Na, de azért nagyon jóóó :)

Már nagyon kis érdeklődő, óriásokat tud kacagni, meg visongani, az egész ház hallja, nagyon cuki. Lassan ruhaméretet is ugrik, már sok mindenből 62-es kell neki :)

Viszont van egy nem olyan jó is a három hónap elértével. Mór imád fürdeni, azaz imádott :( Debiben szombaton még minden rendben volt, imádta, pancsolt, de a héten sírdogál fürdés közben, nem értjük. Úgy szerette, főleg hason, na azt nem is bírja már :((( Pedig ez volt a főprogi az apjával és most meg egy gyors fürdésnek kell letudni :((( Miért lehet ez?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr355294331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2013.05.13. 10:58:36

Hurra, hurra, hurra..3 honapos nagyfiu:)
En is pedikurosnel voltam eloszor:) Jol teszed hogy kimozdulsz:)
Ez a furdes dolog erdekes, gondolom mindent ugyanugy csinaltok...stb...mi lenne ha ujitanatok vmit? Uj jatek? Zene? Ha meg hason nem szeret lenni akkor nem szeret, ahogy no ugy valtozik o is es lehet hogy a furdesre is ez a magyarazat hogy egyszeruen most vmiert annyira nem csipi es par honap mulva meg majd ujra. Ne csuggedjetek.

norus 2013.05.13. 22:31:49

@PetraCalifornia: Zenét szoktunk hallgatni, klasszikus zenét általában, remélem nem azzal van a baj :)
A doki azt mondja, hogy kezd kialakulni a veszélyérzet és lehet egy-egy dolgot nem érez biztonságosnak, így most nem fordítja István hasra, marad háton. Ma már jó is volt :)
süti beállítások módosítása