HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Debi hétvége

2013.08.04. 18:51 norus

Szuperséges hétvégénk volt! Most tényleg minden klappolt, kivéve a hazaút, mikor tesóm behisztizett, de már hiányzott is, hogy cirkuszoljon egyet...
Szóval csütörtök kilenckor mentünk tesómért, aztán indultunk haza. Fél délre otthon is voltunk. Volt nagy játék, meg örvendezés. Mi elmentünk Istvánnal meg tesómmal cipőt nézni a helyi olcsóba, találtam is egy sárga topánt 840ft-ért :D Addig anyáék vigyáztak Mórral, jól elvoltak :)
Pénteken délelőtt elmentünk sétálni, míg nem volt olyan nagy meleg, meg mi pingpongoztunk egyet az előttünk lévő játszin, Mór volt a bíró :D Már tök régen játszottunk, tiszta szupi volt, bénáztunk egy csomót, mondtam is Istvánnak, ha Edó Zolija látna minket fogná a fejét, hogy Atya Ég, ezek meg mit csinálnak??? :DDDD Aztán irány mama, jól kidédunokázta magát, vittük a medencét, jó kis pancsi is volt, majd Mór aludt egy jót a hűs szobában :) Aztán 4-re hivatalosak voltunk István barátjáékhoz egy kis kerti sütögetésre, nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat, Mór itt is aludt egy jót pont fürdetésre értünk haza :)
Szombat délelőtt nekiindultunk, hogy biopapucsot vegyünk nekem, ami kicsit dizájnos, de jó a talpkialakítása, mert fáj a derekam. Sajna nem leltünk, azaz egyet, de az meg nem volt a méretemben, na majd itt is megnézem. Aztán kimentünk a kertbe, ott is rablóhús, flekken volt a menü, meg medencézés. Mi is jót merültünk a kerti nagy mediben :) Aztán alvás, de olyan jó lehetett a feng shuija a szobának, hogy 3 és fél órát durmolt Mór :D de azért utána még volt egy kis pancsolás :) Meg persze be lett mutatva a kertszomszédoknak is az új lakó :D Vigyorgott ezerrel mindenkire :D Ismért fürdetésre értünk haza, utána mi vízilabdát néztünk, és nyertünk jejeje :)
Ma reggel megint sétáltunk egyet, míg hűvösebb volt az idő, meg pingpongoztunk míg Mór aludt a kocsiban. Aztán ebéd, majd fél háromkor hazaindultunk, tesóm nélkül, mert elkezdett beszólogatni, hogy még ráérünk, meg minek rohanni, meg majd megyünk egy órával később, én meg rászóltam, hogy most nincs forgalom és a gyerek érdekeit nézzük, nem azt hogy neki mikor jó. Erre besértődött és nem jött velünk. Nem értettem, hogy mit nem ért ezen... Na mindegy, az ő dolga, ha neki jobb vonatozni...
Ezt leszámítva hiper-szuper volt a hétvége, nagyon élveztük, István is. Semmi gond nem volt, Mór hatalmasakat aludt, meg visongott, nevetgélt a nagyszülőkkel, ők meg teljesen odavoltak, imádják :)
Örülünk, hogy ehhez szokattuk és egyáltalán nem okoz neki gondot az új közeg és kanyar nélkül veszi az ilyen dolgokat, ügyes baba :)
Ja és borsó-, meg húsevő lett a gyermekünk :D Mindent megevett, amit csináltunk neki, ez is nagy öröm :) Olyan kis ügyesen kanalaz :)

Jövő pénteken meg megyünk István barátaihoz Egerbaktára. Kicsit sűrű lett a hónap, mert még Villány is lesz a végén, de már nagyon régóta szerveződik és nem volt más időpont, amikor mindhárom családnak jó. Na de nem lesz gond, ott is van két pici gyerek, remek lesz :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr125445029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása