HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Az első...

2012.10.22. 22:36 norus

Biztosan 500, meg még 6 babás blog van már, de azt hiszem mindenki azért indít egyet, mert minden várandósság, gyermek más, más problémákkal, amik persze máshogy is jönnek ki.

Én is gondolom valahogy ezt a mostani helyzetet, meg majd a gyereknevelést, amiért néha lehurrogást kapok, néha bátorítást.

24 hetes kismama vagyok és már azt is tudjuk, hogy Mór baba költözik be hozzánk hamarosan. Az első babánk, az első unoka, szóval nagy a várakozás, és nagy az izgalom. Készültünk rá, akartuk és szerencsére elsőre úgy is gondolta, hogy mi elég jó fejnek tűnünk ahhoz, hogy minket válasszon szülőknek. :) Szóval jó kis feladat lesz, hogy meghálájuk ezt neki, de azon leszünk a férjemmel minden erőnkkel.

Azóta persze minden a feje tetejére állt. Lakás festés, átrendezés, autóvásásr, baba motyó utáni nézelődés. Kicsit sem bánjuk, de nem unatkozunk, ez biztos. Szeretnénk, ha minden készen várná a fiúnkat februárban :) Nagyon várjuk ez biztos.

Rengeteg dolog van, amiről írni akarok, de talán jobb lesz külön bejegyzéseket szentelni nekik, mint így ömlesztve nekikezdeni. Sok-sok téma, mint a sport a terhesség alatt, táplálkozás, kórház, szoptatás, éjjeli etetés és stb. Majd szépen sorban megfogalmazom mindenről a saját véleményem, és ha esetleg lesz olvasóm, meg is vitathatjuk azokat. Ami biztos, hogy előtte állok és  nem tudom mi hogyan fog alakulni, de elképzeléseink vannak, és hátha sikerül megvalósítani őket :) Mi csak a legjobbat akarjuk. na azt hiszem ezt Mór is tudja, mert most jó kis ficánkolással jelezte azt. Bár sose tudom, hogy ilyenkor lehet inkább a nem tetszését fejezi ki? :D Legyünk optimisták és gondoljuk azt, hogy nem :)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr284863528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2012.10.30. 08:54:18

Sziaaaa....de orulok, hogy inditottal blogot:) Huseges olvasod leszek:) es nagyon varom a bejegyzeseket:)

norus 2012.10.30. 09:16:09

@PetraCalifornia: Szia Petra :)
De jóóóó, hogy írtál, köszönöm :)
Még elég kezdetleges az én blogolásom, de majd belerázódok szerintem és próbálok jó sokat írni, kiírni magamból :)

PetraésLily 2012.10.30. 09:33:09

Szerintem egyebkent ez a legjobb benne, hogy kiirod magadbol:)
süti beállítások módosítása