HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Semmit sem szabad...

2012.11.12. 20:28 norus

Azt hiszem ma volt az eddigi legrosszabb terhes napom... Már tegnap kiderült, hogy terhesség alatt nem szabad masszíroztatni, ami azért gáz, mert 1. imádom a talpmasszázst, 2. péntekre időpontunk van a férjemmel talpreflexológiára. Így ma fel is hívtam a lányt, hogy amikor bejelentkeztem ezt elfelejtettem közölni. Rögtön mondta is, hogy terhesen Isten őrizz!!! Remek! Na de nem baj, a féjem mehet kétszer. Naná, hogy a legnagyobb örömére, hisz úgyszint imádja a lábmasszázst. És akkor itt elromlott mára minden.

Az egy dolog, hogy nem vehetek egy forró fürdőt, nem mehetek wellnesselni, nem Bikram jógázhatok, nem ihatok 2 pohár forralt bort, csak egyet, de az is jó minőségű borból legyen! szóval az utcai árusok kilőve, de még ne mehessek el egy talpmasszázsra se???? Hát ez már sok volt :( És mint kiderült, az esti István általi talpnyomkodásokat is felejtsem el, max simizheti. Pedig úgy imádom, olyan jólesnek és különben is, hinné az ember, hogy az inkább jót tesz, mint árt. De nem, mert árt és kész!

Szóval elkezdett bennem gyűlni, hogy miket nem lehet, és még a kaja is a listán, mert ugye nem kéne súlyban elszállni, meg ha felemelek egy szatyrot már jön a Rakod le de gyorsan! figyelmeztetés. Jól ki is bőgtem magam, mert jöttek a könnyek és nem tudtam megálljt parancsolni. Valószínű, hogy a hormonok is okozzák ezeket a szélsőgées reakciókat és ezeket a bolhából elefántot csinálok érzéseket, de nem tudom kontrollálni.

Én tudom, hogy ezek a megszorítások mind a javamat szolgálják. Azt is tudom, hogy rajtam múlik, hogy a fiúnk hogy fejlődik, azt is tudom, hogy én a legjobbat akarom neki. És igen, azt is tudom, hogy most majd többen meg akarnak lincselni, hogy mit rinyálok itt, hisz örüljek, hogy van kiért szabályokat betartanom, örüljek, hogy nem azt a kínt kell végigélni, mikor orvosról orvosra kell járni, hormon injekciók és társait adják be nekem. Igen, jelentem tudom és értem a súlyát annak, hogy Mór rögtön jött nekünk és szépen fejlődik. Csak ez a mai nap most így sikerült.

Ezért most aranygaluskát csinálok, hátha a sikerélmény majd vidít. Már ha lesz, mert mostanában a sütés terén is akadnak gondjaim :(

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr204904050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2012.11.14. 10:16:30

:D Jajj, de cuki vagy:) Isten hozott a "terhes"ek vilagaban:) Sajnos ez ilyen...:( 1 poharka bort en is engedelyeztem magamnak, de a vegen mar azert nem ittam, mert egy kortytol kidoltem:)
A masszazs pedig...nekem Balazs masszirozta a labam es a derekam is, nah nem ugy ahogy regen, de azert nagyon is jol esett, csak bizonyos pontokat nem lehet erinteni. Wellnesselni is votunk, igaz akkor voltam a 12. hetben es semmit se mertem. Ultem furdoruhaban a Puchnerben es neztem ahogy Balazs uszkal, ki be jarkal a szaunabol:)
Kerhetek vmit?! POCIS KEPET!!! :)
süti beállítások módosítása