HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Még 2 nap

2012.12.11. 16:34 norus

Még 2 munkanap ebben az évben! Jejeje!!! Nagyon várom már, hogy ne kelljen kelni reggel, lehessen lustizni és mindent szépen komótosan intézni, ne munka után rohangálni mindenhova. Aztán még januárban 8 munkanap, majd várni Mórt :)

Jövő héten elkezdem kimosni a ruhákat, tegnap megvettem a hazajövős ruhát is. Zöld és békás. Nem tudom mért az lesz, csak olyan kis cuki volt és nem nagyon szokványos. Nagyon szépséges lesz benne, csak legyen jó a méret, mert 56-ost vettem, szóval legyen jó!

Már úgy összeraknám a kiságyat is, de felesleges addig még porosodnia, majd januárban, de már várom nagyon. Szóval most ilyen mindenre várakozás van és sajna ebben nem vagyok túl jó... De azért kitartok, maradjon csak még, hogy jó kis erős, ügyes baba legyen!

Most éppen a pihenőszéken gondolkodok, már találtam is egy szupit. Állítólag jó kis találmány, mert jól elvan a baba benne és addig lehet mindenfélét csinálni: házimunka, stb... Meglátjuk, lehet veszünk egyet, jó mókának tűnik.

Mondják, hogy a vége felé már nincs annyi helyük a babáknak és kevesebb a mozgás. No akkor, Mór vagy csinál magának, vagy tesz erre a dologra, mert meg nem áll. Állandóan ügyködik valamin. Lekvárt főz, vagy tréningezik, vagy passz mit csinál, de nagy munkában van az biztos :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr874960092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2012.12.12. 13:28:13

Mar akartam is kerdezni hogy meddig dolgozol, de itt a valasz:) Elhiszem hogy nagy a varakozas:) Tok izgi, mi? :) Annyira varom mar az elso kepet rola.
A mozgasra csak annyit hogy Lily az utolso pillanatig izgett mozgott:)
A pihiszek szerintem jo talalmany, Lily eleinte nem birta, aztan osszebaratkoztak. Szerintem dragat nem erdemes venni, mert tul sokaig ugysem tudja hasznalni...de az csak az en tapasztalatom. Mi vettunk inkabb egy draga etetoszeket, amibe meg ulni nem tudo gyereket is bele lehetett tenni, de mire megerkezett Lily mar szinte ult:)

norus 2012.12.13. 09:37:16

@PetraCalifornia: Köszi a pihenőszék tippet. Lehet megvárom vele Mórt, mert azt is tanácsolták, hogy akár a hordozóban is elvan magának... Meglátjuk.
süti beállítások módosítása