HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Éjszakák update

2013.11.09. 20:11 norus

Köszi Petra a támogatást, próbálok kitartani, de kicsit változtatni kellett a technikán :P

Már sokkal jobb a helyzet, na nem százas, de alakul. Mindig is ellenzője voltam a könyvből nevelésnek és ez most is bebizonyosodott, hogy nem lehet gyereket könyvből nevelni, hisz honnan tudná egy könyv, hogy egy gyereknek mi a jó? Értem én, hogy minden gyerekre nem húzható rá egy módszer, mert mindenki más. Minden könyvben van jó dolog, de egy szerint cselekedni nem lehet, meg szerintem nem is szabad, mert akkor nem veszem figyelembe a gyerek habitusát, csak ezt mondta az író, akkor ezt így kell, ha tetszik neki, ha nem. Mi úgy gondoljuk Istvánnal, hogy ez kihathat a későbbiekre. Így elvetettük a módszer kotta szerinti betartását, inkább érzésre, Mórhoz igazodva csináltuk.
Szóval alkalmazzuk a technikát, de beszéd helyett, kiveszem, sétálgatok vele, míg megnyugszik, visszateszem és szépen elalszik általában. Olyan 4 óra magasságában kel már éhség miatt és akkor nem is tudom túl sokáig húzni vele, de 5ig próbálom. Akkor is hagyni kéne még? Nem tudom. Mert akkor meg ehhez fog hozzászokni, és inkább az lenne a cél, hogy hét körül egyen... Igyekszünk nagyon, de utálom, hogy ezt kell csinálni, de tudom, hogy muszáj miindenki érdekében, mert neki is és nekünk is a zavartalan éjszaka a jó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr125622370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása