HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Minden megvan :)

2012.12.21. 22:12 norus

Ma beszereztük a hiányzó dolgokat is, így minden megvan. Nagyon megkönnyebbültem, mert már zavart, hogy még mindig vannak kipipálandó dolgai a listának. Jöhet a ruhák kimosása, vasalás, bútorok összerakása, de ez majd csak januárban, addig ne porosodjon. Még minden dobozban, zacskókban, kész lerakat a lakás.

Ma ultrahangon voltunk, a terhescsomaghoz kaptuk ajándékba, amire befizettünk. Minden rendben Mórral, nagyon szépen növekszik, kis pufi, a szonográfus bácsi agyon is dícsérte, még az asszisztenst is odahívta, hogy nézze milyen kis zsömiarcú, és szp gyerek :P Ja, és VAN HAJA!!!! Ugye az apjának nem sok van, neki meg csak úgy lobogott a vízben :) A kis tarkójánál láttuk. Lehet csak ott van neki, mint apának? :D Na nem hiszem! Szóval nagy a boldogság. Na meg végre a hemoglobinom is kezd normalizálódni, 114-re felment, amit már a szülésznőnek is tetszik, örülök nagyon.

Kérdeztem a szonográfus véleményét az őssejtlevételről. Ő ajánlja. Azt mondta, ha két éve kérdeztem volna, akkor lebeszél, de olyan nagyot fejlődött ez a terület, hogy már abszolút van értelme, ő is ezt tenné a gyerekénél. István meg döntött, hogy akkor levetetjük. Bízunk benne, hogy ablakon kidobott pénz, lesz, de ha ne adj Isten mégis kellene sose bocsáatánk meg magunknak, hogy nem éltünk vele. Még 3-án megyünk a mi dokinkhoz és megkérdem őt is, de kértem időpontot a Krio inttézetbe és valószínű, hogy velük fogunk szerződni.

Közben lázasan készülünk a karácsonyra. Van mr fánk, kis helyes :) Holnap sütöm a bejglit, meg lesz még hókifli, sportszelet, mert azokat visszük ajándékba a családnak, mint kézműves motyó, mert idén szinte mindenki elektronikus kütyüt kap, ez meg nem állapot :) Szóval elvagyunk, bár közben egyre kevesebb megy egyszerre, aludnom is kell napközben, de már nincs sok hátra és lassan Mór kint biciklizik a tappancsaival, nem pedig a hasamban :D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr534976856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2012.12.25. 21:14:25

Ez a hajas dolog nagyon tetszett:) Olyan cuki vagy ahogy irsz:) es egyre jobban erzodik a varakozas es az izgalom. Az ossejt levetel szerintem is nagyon jo dolog. Mi ugy voltunk vele hogy nem tudjuk merre fogunk lakni, melyik orszagban es ha Lilynek kell(persze ne igy legyen soha) de mar nem leszunk az USA-ban(es igy is lett) akkor ne onnan kelljen hazahozatni es mivel tervezunk tesot igy azt mondtak Lilynek tokeletes lesz a testvere ossejtje is. De a teso meg messze...:D
Boldog Karacsonyt nektek! Puszik es pihenj sokat...hjajj, ha eszembe jutnak a delutani alvasok...:)
süti beállítások módosítása