HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Még egy hónap!

2013.01.08. 10:47 norus

Mához egy hónapra van a kiírt szülési dátum. Ami kb semmit nem jelent nálam, mert elég rendszertelen, kusza ciklusaim voltak. Na, de támpontnak kiváló! Én valamiért úgy érzem január végi baba lesz Mór, meglátjuk.

Viszont nem csak csúccuper dolgok vannak, mert Istvánnak mikor, ha nem februárra ütemeztek be egy houstoni és egy torontoi utat, szóval két hétig nem lesz itthon február 17-től. :( Segítség szempontjából nincs gond, mert jön anya, bár azt nem tudom milyen lesz együtt 0-24-ben, tekintve, hogy 18 éves korom óta nem lakok otthon és nagyon is különböző életet élünk. Kb mindent máshogy csinálunk, így valószínűleg lesz majd némi harc, de nagyon remélem, hogy Mór miatt megegyezünk majd és nem fogok szerinte mindent rosszul csinálni, vagy nem kapom meg állandóan, a most ezt csináld, azt úgy kéne dolgot... Mert ő ilyen, mindenbe beleszólós típus :( Viszont jön és ezért nagyon hálás vagyok! Meg varrt Mórnak fejvédőt a kiságyba, agyneműt, szavam sem lehet. Csak hát én hamar csattanok, ő meg rettentő okos tud lenni...

Mondjuk felajánlotta a barátnőm, hogy jön ő segíteni, a tesójánál is segédkezett, ott ikrek vannak. Jó ajánlólevél :P Meg őt amúgy is imádom, és ritkán látom, szóval very welcome :)

A Mór név még mindig nem favorit a családban, de mivel a mi gyerekünkről van szó, így nem nagyon érdekel. Majd megszokják. Tény, hogy ritka név, de szerintünk szép és azt mondják a gyerek választ magának, és nekem a kezdetektől ez van a fejemben, szóval marad :) Mindig kérdezik, hogy még mindig az a név? Neeeem, hetente változik! Frászt kapok :) Kicsit azért olyan izé dolog ez. Mindent jobban tud mindenki, de annak idején gondolom nekik is rossz volt, ha elégedetlenkedtek a a szülők, anósék és tuti fogadkoztak, hogy ők aztán nem ilyenek lesznek, erre tessék. Vagy lehet pont ezért kapom én is, mert ők is megkapták? :D Így várhatóan lesznek majd csaták és nagyokat is kell néha nyelni, na de remélem Mórért mindenki viselkedik majd :)

A streptococcus leletem viszont negatív, ami nagy jeeee :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr385004895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2013.01.09. 10:17:46

A nev miatt ne aggodj, megszokjak...TUTI...tesomekat csesztettek, mert a lanyuknak a Lujza nevet valasztottak, de mar mindenki reg elfogadta es rajottek, hogy milyen kulonleges nev. (nem ugy mint a Lily, mert minden 3. kislanyt igy hivnak:)
Anyukaddal kapcsolatban nekem is ez a felelmem volt, de vegul nem volt semmi es hidd el nagyon jo lesz hogy ott van, mert hiaba mutatnak meg mindent a korhazban,de pl. otthon megfurdetni egy gyereket egeszen mas:) Kerd anyukad hogy eleinte asszisztaljon inkabb es ha vmi ketseged van akkor segitsen.
Nem tul jo, hogy Istvannak epp az elso idoszakban kell elutaznia, de mire hazaer addigra mar te mindent meg tudsz mutatni neki, hogy igy es igy...:)

norus 2013.01.09. 11:09:50

@PetraCalifornia: Igen, remélem minden rendben megy majd és nem fogunk sokat vitázni, Mór előtt semmiképpen!
süti beállítások módosítása