HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Már egy hetes :)

2013.02.18. 21:43 norus

Mór tegnap volt egy hetes :) Olyan kis édes, gyönyörű gyerek :) Nem győzzük nézegetni, csodálni.

Volt ma a doktor néni, mindent rendben talált, azt mondta egészséges, gyönyörű baba és nagyon erős. A 6 hetesek nzomják ki így magukat. Olyan erős, mint Apa :) A szeme kicsit váladékozik, így azt tisztogatni kell. Majd 5-én jön megint, akkor megejtjük az egy hónapos kontrollt is. Kedves doki amúgy, szimpatikus. Megbeszéltük az etetést is, mert Mór már 80ml-t eszik. De azt mondta ez még belefér, mert Mór nagy baba. Így majd ritkábban eszik, de többet. Jó nagyokat alszik is a kajától. Tegnap délután nagyon nyűgös volt, és tuti azért, mert csak 60-akat kapott. Csak azért tudom ilyen pontotsan, mert sajnos teljesen kirepedt a mellem és nem tudom így szoptatni, így most fejek. Vettem kenőcsöt rá, reméljük hamarosan begyógyul, mert elég fárasztó ez a fejős dolog... Viszont vámpírt se akarok csinálni a gyerekből, jaj de szörnyű volt látni a kis véres arcát, mikor kifakadt :((( Na ezt a továbbiakban inkább nem akarom.

István elutazott :( Nagyon rosszul éltem meg. Annyira hiányzik. Vasárnap egész délelőtt fojtogatott a sírás, aztán sikerült is egyet sírni, jobb lett utána. Már csak 11 nap. Szerencsére aránylag gyorsan telnek a napok Mór mellett, anyával is jól elvagyunk, tényleg sokat segít, meg imádja az unokáját. Apa is állandó helyzetjelentést kér :) Nagyon büszke :)
De már alig várom a márciust, mert jön István és újra együtt leszünk hárman :) És reméljük az idő is kedvez majd és tudunk menni már sétálni is.

Ma kivették a varratokat, azt mondta a doki, hogy nagyon szépen gyógyul, alig fog majd látszani, bár még az 4-5 hónap lesz. De fájni már nem fog, csak még a pukli húzódik vissza. 5 hét múlva kell menni a 6 hetes ellenőrzésre. Fura volt ma a kórházban lenni, látni a kismamákat, akik NST-re vártak, meg a mamikat, akik tologatták az újszülötteket. Jó itthon :)Budapest-20130218-00604.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr405087767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása