HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Esti nyűgösködés

2013.03.22. 21:13 norus

Pár napja az esti elalvások kicsit nehézkesek Mórnak. Lehet az időjárás az oka, mert kb azóta van ez, mióta a fagy és a tavasz naponta váltja egymást... Fürdés után etetés és utána fel-felsír, nem értjük. Aztán már szerintünk olyan fáradt, hogy azért nem bír elaludni :( Mondjuk ma pont jó volt végre, mert szépen, kicsi nyűgösködés után aludt is. Lehet azért mert ma a hálóban sötétben evett és ellazult, elpilledt? Eddig kint altattuk a nappaliban és lehet a felélénkítette a fény, ilyesmik. Na holnap is ezt próbáljuk majd, mármint a sötétben evést, és meglátjuk. A napközbeni, meg éjszakai alvással nincs gond, megy neki minden gond nélkül :)

Amúgy olyan büszke vagyok rá, mert ügyesen alszik a kiságyában, sőt szerintem ott tud csak igazán pihenni, tudja már, hogy az az ő kis vacka és szépen alszik :) Nem kell rázni a popiját, vagy ilyesmik, alszik miután letettük :) Ennek nagyon örvendek. Csak ritkán alszik a nappaliban, akkor is csak ha vele vagyok és közben elalszik, de még akkor is valamikor átviszem az ő ágyába, én meg tudom tenni a dolgom addig kint.


Nagyon várjuk már az első tudatos mosolyt. Egyre többet gagyarászik, beszélget a játszószőnyegen, meg az állataival, hátha lassan egy mosolyt is kapunk, úgy imádnám :)

Kedden hallásvizsgálatra viszem, meg nekem is lesz hat hetes kontroll, csütörtökön meg csípővizsgálatra kerül sor :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr485163302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2013.03.23. 20:26:22

En azt gondolom, hogy mikor este leteszitek aludni akkor mindenkepp sotetebb legyen mint nappal, ezzel is megkulonboztetve a napkozbeni alvast. Lilynel csak egy eppenhogy feny van, mikozben eszik, de elotte furdes, oltozes procedura rendes fenynel zajlik.
Talan Mornak is jobban esne es ahogy irtad jobban ellazulna, rahangolodna az esti elalavasra.
Nekem sokan mondtak hogy ne altassam cicin...stb...de este az esetek 90%-aban cicin/cumisuvegen bealudt es a vilagert se kelettem volna fel. Nappal meg nem volt eselye cicin bealudni mert soha nem eves utan ment aludni. :)
süti beállítások módosítása