HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Lázas

2013.08.12. 21:06 norus

Az első lázon vagyunk túl. Múlt hét szerdán kezdődött, mikor melegnek éreztük Mórt, jah 38,8. Hívtam a védőnőt, mondja, hogy lehet a fogtól, mert láttunk ismét kibújni akaró fogakat a felső ínyén, de lehet az úgynevezett háromnapos láz "betegség" is. Annak semmi egyéb tünete nincs, csak láz, majd a végén piros pöttyök. Na remek, akkor figyeljük. Kapott Mór kúpot, majd nap végére már szegénynek elege volt a popis lázmérésből, így vettünk 1 másodperces fülhőmérőt, ami egy vagyon, de legalább hipergyors, és miután ezért sem rajongott, nagy áldás, hogy pikkpakk megvan a lázmérés. De csak nem akart lemenni, mindig csak éppen megindult, majd visszafordult. Így kapta a kúpot 6 óránként, meg a hűtőfürdőt, amit nagyon élvezett, biztos jólesett neki. Csütörtökön mentünk volna oltásra, de így nem kaphatta meg. Megnézte a dokinéni, de semmit nem hallott, tapasztalt, így továbbra is a kúpot ajánlotta, valamint, hogy igyon sok folyadékot, ami szerencsére meg is tett, rengeteget ivott, ellenben nem evett. Úgy kellett belerimánkodni az ételt. Péntekre szerencsére elmúlt a láz, de az étvágya még azóta sem az igazi. Ma már mintha javult volna, de még nem a régi, fogyott is szegény. Most mértük 7 kiló, ami nem túl sok, bár szerintem csinkó :P Viszont a kedve végig jó volt, aminek nagyon örültünk, nagyokat tud kacagni az apjával, irtó édesek együtt :) A popsija viszont kipirosodott nagyon, így azt Bepanthennel kenjük, már múlóban van, lehet a láz csapa ki. A Sudocrem ebben nem segített most. Viszont valószínűleg a foga lesz a ludas, mert van, hogy egyik pillanatról a másikra úgy nekikeseredik, hogy akármit csinálunk sír tovább. :( Ahogy nézzük az oldalsó metsző fog jönni felül, de beragadt, vagy nem tudom, mert nem mozdul, csak ott fehérlik neki. Nahát! Igazán kibújhatna!

Továbbra is kel Mór kétszer éjjel, nem tudom hogyan lehetne erről leszoktatni. Kaptunk olyan javaslatot, hogy keverjünk a tápijába egy kis tejpépet, de az nem kell úgy neki. Még gondolkodok a Sinlacon, az is valami ilyesmi sűrűbb cucc, van aki arra esküszik... Meglátjuk, de már nagyon sok mindent megtennék egy rendes éjszakáért. NIncsenek nagyra törő álmaim, csak úgy 5-6ig szeretnék egyszer aludni... Tudooom, szép álom :DDD

Kétfogas vigyor :)

IMG_1567..JPG

IMG_1601..JPG

IMG_1589..JPG

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr35458153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetraésLily 2013.08.13. 10:32:34

Sajnalom ezt a laz dolgot:( Szegeny, kicsi Mor:( De orulok, ha mar jobban van. Probaltad kenni neki dentinox-szal? Vagy dologel-lel? De vannak homeos bogyok is ra, hatha segitene. Ha most bujnak a fogak akkor nincs az a tele pocak hogy ne ebredjen meg, ugyhogy ne mostanaban vard az ataludt ejszakakat...En tejpepet adtam Lilynek ugy 6 korul es utana lefekves elott kapta meg a tapszeret. A Sinlac ha jol tudom olyan babaknak van akik tejfeherje erzekenyek.

norus 2013.08.13. 21:14:03

@PetraésLily: Sajna a tejpépet nem szereti :( Azért gondoltam a sinlacra.
süti beállítások módosítása