HTML

Mórral az élet

Friss topikok

  • PetraésLily: Nagyon szep oszinte bejegyzes volt:) Tenyleg minden ugy lesz jo ahogy lesz es szerintem Mor imadni... (2014.08.24. 13:28) Bölcsi
  • PetraésLily: Nah vegre...vegre...vegre...en csak nezegettem ezt az oldalt de post az nem volt, most orulok:) Gr... (2014.04.23. 21:05) Írok
  • PetraésLily: Jajjj Anyaaaaaa:) de kedves bejegyzes volt:) Sokat gondolkoztam en is ilyen dolgokon hogy mikor fo... (2014.01.18. 12:28) Anya!
  • norus: Melyik szobába végül? (2014.01.02. 21:02) Karácsony + láz
  • norus: Ááááá, neeem. A mi ágyunkat vitték el, neki maradt a kiságya, majd két éves kora körül kap felnőtt... (2013.11.24. 10:50) Egész éjjel ágyban :)

Címkék

Éjszakák

2013.05.29. 21:46 norus

Vééégre megleltem a titkot, hogy hogyan is aludjuk végig az éjszakát. Na nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs kelés, de csak 1 perc az ébrenlét :) Valamelyik éjszaka, mikor kelt Mór kipróbáltam, hogy csak vizet adok neki és cumiját, és aludt is szépen tovább. Jeee! Másnap csak a cumiját adtam oda és aludt is szépen 5-ig! Zseniális :) Végre!!! Agyaltam rajta rendesen, mert mikor felkelt, sose evett sokat, ergo nem lehetett annyira éhes, hogy felkeltse, valamiért megébred, passz hogy miért, de a cumival alszik is tovább. A fura dolog ebben az, hogy sose aludt cumival. Ha valamiért azzal aludt el is kiköpte, ha már mélyen aludt, erre most az a kulcs. Ki érti ezt...? Na, de mindegy is, a lényeg, hogy most ez úgy tűnik működik. Reméljük nem esik vissza a dolog és csak javulni fog :)

Ma anyáék voltak itt, egy hónapja látták Zsümit utoljára. Teljesen elképedtek mennyit nőtt, változott :) Nagyfiú már :) Teljesen elvarázsolt mindenkit. Anyáéknak meg csináltunk ilyen üveg képkeretbe Mór képeiből összerakott montázst, nagy sikere volt, fe is kerül otthon a falra :)

Szombaton meg anyósék jönnek, ők is kapnak képet. Vasárnap pedig megint úszás, most már is be tudok majd menni. Éljen! Persze a nagyszülők már jelezték, hogy ők is csatlakoznak majd egyszer :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr75332953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása